Robur et velocitas wes educatie o13 jeugdtoernooi

Terug naar nieuws
Gepubliceerd op: 16-02-2022

Foto door: YouTube.com

Robur et velocitas wes educatie o13 jeugdtoernooi

Nieuwsbrief: robur et velocitas wes educatie o13 jeugdtoernooi  op zaterdag 9 juni 2018 in apeldoorn

Het ‘Jan van Asselt’ toernooi heet voortaan ‘Robur et Velocitas WES Educatie O13 jeugdtoernooi.’ Wel wordt er tijdens het toernooi nog steeds gestreden om onze bronzen ‘Jan van Asselt trofee. Afgelopen maand heeft de heer Kruitwagen van WES Educatie het sponsorcontract ondertekend, waardoor de toernooi naam is veranderd naar ‘Robur et Velocitas WES Educatie O13 jeugdtoernooi.’ Wij zijn als club zeer blij met deze samenwerking. Naast de verandering van de toernooinaam zal er ook gestreden worden ‘WES Educatie FairPlay Cup.’ Daarnaast zal de samenwerking tussen WES Educatie en Robur et Velocitas tijdens de toernooidag nog hechter worden. Op dit moment werken wij in alle gezamenlijkheid uit dat er cliënten van WES Educatie tijdens het toernooi meehelpen als vrijwilliger onder begeleiding van onze eigen vrijwilligers. Hierdoor laten zowel WES Educatie als Robur et Velocitas hun maatschappelijke betrokkenheid zien. Als club zijn we zeer blij met deze extra handen.

Tijdens het ‘Robur et Velocitas WES Educatie O13 jeugdtoernooi’ op zaterdag 9 juni 2018 zullen we om de volgende prijzen strijden:

  • ‘Jan van Asselt’ Trofee voor de winnaar (Buitenveldert is titelverdediger)

  • Bekers voor plek 1 t/m 3

  • Beker voor plek 9 (winnaar van de verliezersronde)

  • WES Educatie FairPlay Cup

  • Penaltyschutter Bokaal

Belangrijke wetenswaardigheden:

  • Voor spelers en begeleiding wordt een lunch samengesteld

  • Aan het begin van de ochtend wordt van elk team een foto gemaakt, zodat alle spelersaan het einde van de dag met een aandenken naar huis gaan. Zorg dat je op tijd bent .

Tijdspad:

  • Week 18/19:: Mail met programmaboekje, speelschema, lege spelerslijst en andere belangrijke informatie

  • Week 23: Invullen spelerslijst (naam speler en rugnummer moeten overeenkomen) en terugsturen per mail of inleveren op zaterdag 9 juni voor aanvang van het toernooi

  • Zaterdag 9 juni: Robur et Velocitas WES Educatie toernooi

Mocht u vragen en/of opmerkingen hebben, dan ontvangen wij die graag. U kunt per mail oftelefonisch contact opnemen met Ewald de Boer (ewaldo112@msn.com / 06-49636838).

Organisatie ‘Jan van Asselt’ toernooi 2018 AV & CV Robur et Velocitas

Laatste nieuws

Onze vestigingen