Robur Et Velocitas WES Educatie O13-Toernooi

Terug naar nieuws
Gepubliceerd op: 16-02-2022

Foto door: YouTube.com

Robur et velocitas wes educatie o13-toernooi

Op zaterdag 9 juni 2018 werd het Robur et Velocitas WES Educatie O13-toernooi gespeeld waarin gestreden werd om de Jan van Asselt bokaal. Onder zeer warme omstandigheden hebben we kunnen genieten van zeer spannende en ook zeer goede wedstrijden waarbij uiteindelijk Buitenveldert net als vorig jaar als winnaar uit de bus kwam. Dit jaar namen er ook weer drie teams mee uit het Engelse Sutton.

Uit de vele complimenten die we van de deelnemers mochten ontvangen bleek dat iedereen zeer genoten had en dat de organisatie zeer goed voor elkaar was met dank aan een ervaren groep Roburianen onder aanvoering van onze hoofdtrainer Ewald de Boer.

Nieuw dit jaar was dat het toernooi wordt gesponsord door WES Educatie. En WES Educatie was niet alleen sponsor van dit toernooi maar was ook aanwezig met een zestal medewerkers om hand en spandiensten te leveren waaronder Gé Kruitwagen en zijn vrouw Joan zelf. Robur bedankt WES Educatie voor de wijze waarop ze het toernooi zowel financieel als met handjes heeft ondersteund.

Laatste nieuws

Onze vestigingen